Screenshot
Strebaj.ba Logo

Uslovi kupovine Štrebaj.ba platforme

Štrebaj.ba nudi usluge online instrukcija za veliki broj predmeta svih nivoa obrazovanja, za uzvrat naplaćuje 10% servisa i studentima i tutorima. Zarađeni novac tutora se oporezuje u skladu sa Zakonom BiH, te iznosi 18% na ukupni mjesečni zarađeni iznos. Novac koji tutor zaradi na Štrebaj.ba se isplaćuje na mjesečnom nivou, oporezovan.

Štrebaj.ba nudi pakete kredita koji su valuta plaćanja na Štrebaj.ba platformi. Cijena kredita na aplikacijama na Play i App trgovinama je veća nego na platformi, zbog dodatnog troška kojeg trgovine uzimaju za in-app purchases (kupovinu unutar aplikacije). Jedan kredit jeste jednak vrijednosti jedne KM (1 kredit = 1 KM).

U slučaju otkaza časa ili u slučaju da tutor odbije zakazani čas, automatski se vraćaju krediti studentu na Štrebaj.ba račun. Studenti nisu u mogućnosti zamijeniti Štrebaj.ba kredite nazad u novac (u BAM).

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje platnim karticama putem Monri sistema. Svoju online narudžbu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ,Maestro i Master Card platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmjereni na 3D Secure stranu banke, gdje ćete unijeti Vaše podatke i pratiti dalja uputstva. Monri (UniCredit bank) vam garantuje 100% sigurne transakcije i sigurnost podataka koje pošaljete. Podaci nikad neće biti dostupni trećim licima, a sigurnost Vaše kartice je garantovana najnaprednijom tehnologijom enkripcije zahvaljujući SSL protokolu koji enkriptuje podatke sa 128/256-bitnom enkripcijom. Plaćanje pouzećem Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate GOTOVINOM isključivo u konvertibilnim markama prilikom isporuke. Isporuka robe i plaćanje pouzećem važi cijelu BiH. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi primatelj je dužan obavjestiti nas o promjeni adrese. Dostavljač će prije svake isporuke telefonski kontaktirati primatelja radi dogovora o preuzimanju robe.